Més de 200 persones se solidaritzen en pro de la investigació de la metàstasi en el 4t Tast Vi per Vida

Més de 200 persones han participat aquesta tarda en el 4t Tast Solidari Vi per Vida que, promogut pel sommelier mollerussenc Xavi Ayala, té per objectiu recaptar fons per destinar-los a la investigació de la metàstasi a través de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona). Al tast hi ha participat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha agraït “l’ànima solidària dels mollerussencs i mollerussenques; el director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort, que ha volgut mostrar el suport de la Generalitat en la iniciativa, i el director de Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Barcelona, Joan Guinovart, institució receptora dels diners que s’han recaptat amb la iniciativa.

Al llarg del tast guiat, que ha estat conduit pel mateix Xavier Ayala i la periodista Elisabet Carnicé, s’ha fet un recorregut per sis vins diferents com són Habitat Blanc (Torres), Petit Saó Blanc (Mas Blanc i Jové), Sumoll (Vinyes d’Albà); Vilosell (Tomàs Cusiné), Les Creus (Costers del Sió) i Roble (Vinya Els Vilars).

Durant el tast, també s’ha pogut veure un vídeo amb els missatges que han volgut enviar diferents persones del món de la cultura com l’autora del logotip de la iniciativa, la il·lustradora Pilarín Bayés. També ha pujat a l’escenari el propietari del Celler del Castell del Remei, Tomàs Cusiné; el cantant de Lexu’s, Carles Gómez, així com també els col·laboradors de l’Agrupació Escolta Cal Met que han estat els encarregats de servir el vi. L’inici del tast també ha comptat amb la participació de la batucada d’Els Tabalats.
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca