Marc Solsona alaba l’excel·lència de la Jornada fructícola de l’IRTA i diu que ‘dona valor afegit’ a Mollerussa

Un moment de la demostració

L’alcalde de Mollerussa i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha elogiat aquest matí “l’excel·lència i saber fer” de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) “com a element tractor del coneixement i la recerca” de les Terres de Lleida, Catalunya i amb reconeixement nacional i internacional. L’alcalde ha fet aquestes declaracions en el marc de la visita institucional a la XXVII Setmana Fructícola de l’IRTA que es porta terme avui i demà dijous a la finca de l’institut a Mollerussa. La comitiva d’autoritats ha comptat també amb la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes; el director general de l’IRTA, Josep Usall; Xavier Roure, director de Fira de Mollerussa, i Luis Asín, del programa Fructicultura IRTA, entre altres.

 

Davant els mitjans de comunicació, Solsona ha volgut incidir en el “valor afegit” que significa per a la ciutat la celebració d’aquestes jornades, les quals concentraran durant els dos dies més de 1.000 professionals del sector fructícola i en les que hi participen al voltant de 100 empreses.  En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que la celebració d’aquestes jornades aporta “capacitat d’atracció de valor a la ciutat” al mateix temps que “conjuga molt bé amb el calendari firal de Mollerussa”, amb la Fira de Sant Josep al mes de març.

 

Durant la visita d’autoritats s’ha portat a terme una demostració d’aplicació de fitosanitaris amb drones en fruiters, emmarcada en l’agricultura de precisió.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca