Lo Vermutet tanca temporada amb la seva millor edició

El bon temps, la coincidència amb les eleccions al Parlament de Catalunya i la Fira del Sentir han contribuït que Lo Vermutet de Mollerussa hagi assolit un nou èxit en aquesta edició del mes de setembre, batent de nou les seves xifres i registrant un gran nombre de persones que han esgotat les 4.000 tapes que es posaven a l’abast de la mà dels fins a 18 establiments de la capital del Pla d’Urgell que hi participaven.
Així ho van explicar, l’alcalde de la ciutat i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de l’ens firal, Poldo Segarra, en la seva valoració de l’esdeveniment.
Solsona va parlar d’una activitat consolidada, “molt popular” i que “ha arrelat molt i molt ràpid”. Així mateix, va afegir que el seu èxit edició rere edició la porten a considerar-la com a un “element dinamitzador de Mollerussa de referència” i va afegir que després de superar les expectatives una vegada més, ara, de cara a l’any que ve, potser caldrà “dimensionar-la millor i planificar-la donant-li més promoció”.
L’alcalde feia així un balanç de la que ha estat la quarta i última edició d’enguany d’aquesta iniciativa nascuda l’estiu del 2014 per part d’un grup de propietaris d’alguns locals de la ciutat amb la qual es pretenia recuperar l’hora del vermut del diumenge a preus populars d’un euro. Davant el seu creixement, i amb la finalitat de fer un pas més, Fira de Mollerussa prenia les regnes de la seva organització el passat mes de juliol. Des de llavors, les xifres de Lo Vermutet han anat augmentat fins a duplicar-se tant pel que fa a establiments com a les consumicions.
El director de Fira de Mollerussa es va referir a la bona resposta per part del públic així com a l’alt nivell en l’elaboració de les tapes en aquesta edició, que s’ha portat a terme a la plaça de l’Ajuntament.
Pel que fa al tradicional concurs de tapes han estat les guanyadores en aquesta ocasió les presentades per Lo Xiringuito de les Piscines, el Breiko i la Rostisseria Salvia, en primer, segon i tercer lloc, respectivament. El jurat ha estat integrat pel sommelier de La Boscana, Xavier Ayala; el periodista de Segre, Joan Gómez, i Joan Ramon Domingo, regidor de Cultura de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell.
La trobada va estar amenitzada amb les actuacions del grup musical Sweet Home i el Casal Popular l’Arreu acompanyat dels Grallers amb balls dels Gegants i dels Bastoners.
Els locals participants han estat: Bar Berlín, Braseria La Noguesa, Breiko, Cafeteria El Cafetó, Cafeteria Punt 14, Can Turu, Cansaladeria Cal Roig, Floristeria Sanmartí, La Baguettina, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria Maria Àngels, Pastisseria Patet, Pastisseria Sant Isidori, Rostisseria Salvia, Sala One, Sweet Spoon, Tapping Bar i Xarcuteria Porté.
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca