Fira de Mollerussa presenta un Clúster Agroalimentari adreçat a quadres de comandament d’empreses i operadors del sector

Un nou concepte de fira on l’intercanvi de coneixement esdevé primordial i és el que dóna valor afegit al sector i a l’ens que ho organitza. Aquesta és la aposta de Fira de Mollerussa amb la posada en marxa d’un Clúster Agroalimentari que vol ser un fòrum d’opinió i anàlisi al temps que una veu autoritzada i unànime del sector amb criteri neutral i on participin professionals de primer nivell.
Aquest Clúster respon a la voluntat de l’ens firal de la capital del Pla d’Urgell de desestacionalitzar la Fira de Sant Josep al temps que donar un pas endavant en la professionalització. Així s’han expressat aquest matí l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, i el director, Poldo Segarra.
Aquest dijous, primera jornada
Dijous dia 9 de febrer tindrà lloc al complex La Boscana de Bellvís la primera jornada d’aquest clúster amb el títol de workshop Proteïnes Vegetals. La reunió, que aplegarà de l’ordre dels 30 assistents, compta amb la col•laboració de CESFAC, AFOEX i INTERAL. Entre les empreses que s’han interessat per participar-hi estan Aceites Borges, Actel, Corporació Alimentària de Guissona, Vall Companys, Catalana de Farratges, Cooperativa d’Ivars, Viterra o Sitasa, entre altres.
A l’acte d’aquest matí, Solsona ha recalcat que aquestes trobades fan que Fira de Mollerussa esdevingui un fòrum de debat permanent que dóna valor afegit al sector i a l’ens firal. “Es tracta de jornades on es trobaran, debatran i s’emetran unes conclusions per tal de fomentar el posicionament del sector a nivell de mercat durant aquest 2012”, ha afegit el president.
Per la seva part, Segarra ha informat que en principi estan previstes de dos a quatre convocatòries anuals confirmant almenys dues, una a final d’any on es faria balanç i una a començaments d’any per fer previsions.
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca