Dilluns, 18 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
05/12/2017 · Promoció econòmica

Mollerussa Comercial reparteix 5.000 molleuros en premis per la campanya de Nadal que comença el 15

Mollerussa Comercial reparteix 5.000 molleuros en premis per la campanya de Nadal que comença el 15

• El Mercat de Santa Llúcia amb una quinzena d’expositors i nova distribució de les carpes donarà aquest dissabte el tret de sortida

L’associació de comerciants Mollerussa Comercial repartirà enguany 5.000 molleuros en premis durant la campanya de Nadal, que començarà a partir del dia 15 i s’allargarà fins el 5 de gener. El tret de sortida, però, serà aquest dissabte amb el 21è Mercat de Santa Llúcia que aplegarà a la plaça de l’Ajuntament de les 10 del matí a les 7 de la tarda una quinzena d’expositors, la majoria amb productes de decoració nadalenca per la llar, segons ha explicat el responsable de la Cambra de Comerç a Mollerussa, Josep Anton Gaya, que ha afegit que es modificarà la distribució de les carpes.

La presentació oficial de la campanya comercial nadalenca s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament de Mollerussa, avalada per l’alcalde Marc Solsona, qui ha comentat que avui es farà l’encesa dels llums de Nadal de la ciutat tot i que sense fer el tradicional acte d’obertura en denúncia de la situació política que viu Catalunya. Tot i això, Solsona ha indicat que Mollerussa tindrà llums de Nadal perquè “no ens podem permetre que malgrat el context, el sector comercial es vegi afectat”, tot i que no es descarta fer aturades puntuals de l’encesa durant hores determinades com a protesta simbòlica.

Pel que fa a la campanya, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, qui ha estat acompanyat per Sílvia Molins, membre de la junta, ha explicat que s’han editat un total de 20.000 butlletes, que es repartiran entre els comerços associats i que els clients hauran de rascar per tal de trobar els premis que amaguen, el més gran dels quals és un de 1.000 molleuros a gastar en un sol dia, en concret el dia 4 de gener, en 5 establiments associats diferents i per un import màxim de 200 molleuros per establiment. També s’hi amaguen un viatge per a dues persones a Lapònia i 70 premis de 25 molleuros cada un sense data de caducitat. A més, tots els compradors que no hagin obtingut cap d’aquests premis poden participar en un sorteig de 5 premis de 100 molleuros cada un que es farà passada la campanya de Nadal. També es regalaran a través de les mateixes butlletes 700 entrades a l’Aventura de Nadal, per gentilesa de l’Ajuntament, qui també ha acordat amb l’empresa concessionària de la zona blava deixar-la sense efecte els dissabtes 23 i 30 de desembre.