Dijous, 14 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
18/04/2017 · Cultura

El 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya obre la inscripció per a les visites dels centres escolars

El 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya obre la inscripció per a les visites dels centres escolars

El certamen, que comptarà amb la presència de sis escriptors i il·lustradors que parlaran de la seva feina, es farà del 2 al 14 de maig al Teatre L’Amistat

El 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil, que se celebrarà al Teatre L’Amistat, obre avui el període d’inscripcions per a les visites dels centres educatius, que l’any passat van aplegar 3.500 escolars d’arreu de la geografia catalana, que van participar de les 110 visites organitzades. Els escolars que hi participin podran conèixer de primera mà el treball de 6 escriptors i il·lustradors. A més a més, podran recórrer les diferents exposicions que composen aquest saló, l’únic d’aquestes característiques que se celebra als Països Catalans i el més gran de l’estat espanyol pel que fa a volum de llibres que s’hi exposa (més de 4.500 volums). El saló és promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa, a través de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

Els sis autors que seran presents en aquesta edició del saló, la quinzena consecutiva que se celebra a la capital del Pla d’Urgell, oferiran tres sessions diàries i, tots venen amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes. L’agenda dels autors començarà dijous 4 amb la il·lustradora Mercè Canals, en una xerrada pràctica adreçada a cicle inicial. Seguirà divendres dia 4 amb el també l’il·lustrador Ignasi Blanch. L’escriptor Jaume Copons intervindrà dilluns i Àngel Burgas ho farà dimarts dia 9, en aquest cas per a joves i alumnes de cicle superior al igual que Joan Antoni Martín Piñol, que serà l’autor previst per dimecres dia 10. Tancarà la presència d’autors l’escriptora i periodista Elisenda Roca, dijous 11.

A banda d’aquests sis autors, també s’ha previst sessions de contes per acollir les visites guiades de l’alumnat de les escoles bressol i d’educació infantil de P-3 a P-5. Així, dimarts dia 2 Glòria Arrufat protagonitzarà l’espectacle de contes sota el títol El gat amagat. Dimecres la sessió titulada Bufaré, bufaré i Mollerussa em cruspiré! Anirà a càrrec de Pati de Contes i dimecres la mateixa companyia oferirà Cançons que canten contes.

Les escoles interessades a visitar el saló hauran de concertar el dia i l’hora de la visita fins al 26 d’abril trucant al Centre de Recursos del Pla d’Urgell al telèfon 973 60 48 99 de 9 a 13 o de 15 a 17 hores.