Dissabte, 16 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
28/11/2017 · Ensenyament

Les AMPA tornen a oferir el Casalet de Nadal a l’escola Les Arrels amb la novetat del servei de menjador

Les AMPA tornen a oferir el Casalet de Nadal a l’escola Les Arrels amb la novetat del servei de menjador

• Obriran també el dia 21 de desembre per cobrir el festiu lectiu decretat amb motiu de les eleccions aprofitant que la seu no és col·legi electoral

Les AMPA de les 4 escoles de primària que té Mollerussa tornaran a organitzar el Casalet de Nadal, la proposta lúdica i educativa per a infants des de 3 a 12 anys que tindrà lloc durant els 7 dies laborals de les vacances escolars i que repetirà l’escola Les Arrels com a seu. La novetat per aquesta segona edició és que s’ofereix també el servei de menjador i que el proper dia 21 donarà també servei amb l’objectiu de cobrir el festiu lectiu decretat amb motiu de les eleccions. Així ho han presentat aquest matí a l’Ajuntament de Mollerussa, l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Mònica Segués, i per Anna Bosch, representant de les AMPA.

Les famílies interessades podran optar per apuntar els seus infants en dies puntals, en blocs de 4 dies o bé durant tot els dies que obre el servei. Per la qual cosa, s’ha determinat un tarifari de preus, que en el cas de les famílies que no són sòcies de l’AMPA tindrà un 10% d’increment amb l’objectiu de donar valor al fet de pertànyer a una AMPA, segons ha apuntat Anna Bosch, qui també ha indicat que per tal de poder oferir el servei de menjador caldrà arribar a un número determinat d’usuaris interessats.

Les activitats aniran a càrrec de monitors de Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. En aquest sentit, Lluís Nadal, responsable de l’entitat, ha explicat que durant el casal es treballaran diferents valors amb un centre d’interès que en aquest cas seran les figures dels camells dels Reis Mags d’Orient. . A banda, de les manualitats i els jocs, alguns en anglès, també s’oferirà una sortida al Cucalòcum de Lleida. Així mateix, per gentilesa de l’Ajuntament també es repartirà entre els inscrits una entrada per l’Aventura de Nadal, que es fa en horari de tarda. Així mateix, es farà una gimcana pels carrers de la ciutat on es promourà un concurs de balcons engalanats de Nadal que seran jutjats pels mateixos participants al casal.

Les inscripcions i el pagament, que s’hauran de fer en línia a través de la plataforma www.lleurequalia.cat, començaran el proper divendres dia 1 de desembre. Les tarifes també es poden consultar en aquesta pàgina web.