Dijous, 14 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
28/07/2017 · General

El Ple de l’Ajuntament aprova el plec de clàusules per contractar el servei de jardineria per 400.000€ anuals

El Ple de l’Ajuntament aprova el plec de clàusules per contractar el servei de jardineria per 400.000€ anuals

El Ple de l’Ajuntament va donar ahir llum verda a l’expedient de contractació del servei de manteniment de parc i jardins, zones verdes i arbrat amb una durada de 4 anys prorrogable a dos anys més i amb un pressupost de licitació de 400.000 euros anuals. Hi van votar a favor tots els grups municipals, excepte el PSC que s’hi va abstenir. Es tracta d’un punt que ja es va portar a l’aprovació del passat Ple extraordinari el 13 de juliol però que no va ser votat a petició del PP que va demanar més temps per estudiar el document. Entre els aspectes a tenir en compte de l’expedient hi ha el fet que l’oferta econòmica serà valorada amb un màxim de 40 punts mentre que les millores objectives ho seran fins a 27,7 punts, la proposta tècnica i de servei fins al 21,3, el criteris ambientals fins a 2 punts i fins a un màxim de 9 punts els criteris socials, en els quals s’ha posat un especial èmfasi, segons Solsona. Val a dir que el personal que fins ara s’encarregava de les tasques de jardineria continuarà adscrit a la brigada municipal i que la maquinària amb la que actualment es duen a terme aquestes tasques serà traspassada a l’empresa adjudicatària per un valor de 30.000 euros.

També es va aprovar el Compte General, que posa de manifest que el deute total del consistori al tancament del 2016 és de 10.598.014 euros, dels quals 9.198.014 corresponen al deute bancari mentre que 1.400.000 correspon a proveïdors mentre que la ràtio d’endeutament se situa al 83,1%. Hi van votar a favor PdeCat-Demòcrates, s’hi van abstenir ERC i PSC i hi va votar en contra el PP.

Un altre dels punts de l’ordre del dia que es va aprovar, en aquest cas per unanimitat, l’aprovació de les festes locals del municipi que es proposa que siguin el 19 de març, festivitat de Sant Josep, i el 18 de maig per la Festa Major.

També es van debatre diferents mocions presentades pels grups municipals. En aquest sentit, es va aprovar per unanimitat la moció presentada pel PdeCAT-Demòcrates per donar suport al Pacte Nacional per a una societat digital. També va tirar endavant la moció d’ERC i el PdeCat-Demòcrates per adherir-se a l’Agència Tributària de Catalunya tot i els vots en contra del PSC i del PP. La moció per demanar la creació d’una comissió municipal de patrimoni, impulsada per ERC que va acceptar les esmenes presentades per PdeCAT-Demòcrates, va ser aprovada per unanimitat mentre que no va prosperar la presentada pel PSC en suport als Centres Especials de Treball pels vots en contra d’ERC i del PdeCat-Demòcrates, que hi va presentar una esmena que no va ser acceptada pel grup impulsor.