Divendres, 24 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
04/07/2017 · Comerç i mercats

Valoració positiva del 6è. Open Night de Mollerussa, malgrat la climatologia

Malgrat els inconvenients de la climatologia, l’Associació Mollerussa Comercial, s’ha mostrat contenta de com va anar aquesta sisena edició de l’Open Nigth.
Així ho han comentat la Núria Girabet i la Silvia Molins, membres de la Junta de l’Associació de Mollerussa Comercial, en el decurs de la roda de premsa que s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament amb l’assistència de la regidora de Joventut, Turisme i Pla de Barris, Imma Casanella.
Girabet ha comentat que si bé les terrasses possiblement en sortissin una mica perjudicades degut a les baixes temperatures, els botigues han fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment ja que justament el fred va fer que la gent entrés més a les botigues i, segons les primeres valoracions, els comerciants han expressat a l’Associació que les vendes han anat força bé, similars a l’any anterior i per tant han estat un èxit.
Igualment, Giribet ha comentat que malgrat no s’ha mantingut de manera unànime el tradicional inici de descomptes l’1 de juliol i això podia perjudicar les vendes durant l’Open Nigh, en realitat no ha estat així i la gent ha esperat aquest dia per comprar als comerços.
La roda de premsa també ha servit per extraure les butlletes guanyadores dels premis d’aquest Open Night. La mà innocent ha estat la de la regidora Imma Casanella i s’han donat els següents resultat:
El premi del creuer pel Mediterrani per a 2 persones ha recaigut en la Sra. Gemma Marcos Grustran, per una compra feta a Calzados Lazaro, S.L. El cap de setmana a Andorra més les entrades a Caldea se l’ha endut la Sra. M. Dolors Molina, per una compra a la botiga Serret. Les 3 entrades per al festival Surrender han anat a parar a les mans d’Ester Visa, Núria Cañadell i Alexandra Oriola. I, finalment les 6 ampolles de vi gentilesa del Castell del Remei han estat per a Ramon Sans, Martí Vilamajor i Maria Lema.
També l’Ajuntament valora positivament aquesta edició ja que aquesta proposta comercial, social, cultura i lúdica va més enllà del temps que pugui fer en una edició concreta perquè és una activitat altament consolidada i que tant, els comerciants, com la ciutadania no només de Mollerussa, sinó de la província, espera poder-la celebrar tots els anys quan arriben aquestes dates.