Dissabte, 18 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
04/07/2017 · Esports

Tot a punt per a la 24a. Caminada a la llum de la lluna de Mollerussa

Tot a punt per a la  24a. Caminada a la llum de la lluna de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls ja tenen enllestit tots els preparatius per a la celebració de la 24a Caminada a la Llum de la Lluna aquest proper divendres dia 7 de juliol.
Enguany es preveu que les inscripcions siguin similar a les de l’any passat, en què es va arribar a les 1.200 persones. La sortida es donarà a les 10 de la nit davant la piscina coberta i l’arribada serà al Parc municipal, on en acabar la caminada es repartirà un entrepà i una beguda. La piscina d’estiu estarà oberta durant l’arribada per les persones que es vulguin banyar.
Els deu quilòmetres de recorregut transcorreran pel circuit saludable que arriba fins al Salt del Duran. Aquest circuit, promogut per l’Associació Atlètica Xafatolls, es va posar en marxa ara fa cinc anys i actualment compta amb un gran nombre d’usuaris que hi accedeixen tant caminant com fent marxa nòrdica, corrent o en bicicleta. Tots els participants que arribin al Salt del Duran entraran al sorteig d’un pernil gentilesa de Cansaladeria Porté.
El preu de la inscripció és de 5 euros i de 7 el mateix dia de la caminada. Les inscripcions es poden fer als establiments habituals: Llibreria Dalmases, Comercial Solé-Valls, Piscines Municipals i, enguany, també a Serveis Roselló que per segon any col·labora a la Caminada com a patrocinador. Al fer la inscripció, els participats rebran un dorsal identificatiu en forma de polsera que s’ensenyarà a l’arribada. El preu inclou una samarreta commemorativa, l’entrepà, la beguda i la polsera fluorescent.
Un cop acabada la caminada es farà una masterclass de zumba a càrrec del Gimnàs Stil.
Enguany, i per tal que el màxim de participats puguin lluir la samarreta durant el recorregut de la cursa, aquestes es podran recollir dijous i divendres d’aquesta setmana de 9 a 13 i de 15 a 20 de la tarda al Serveis Roselló. No obstant


això, igualment es repartiran les samarretes de la caminada un cop acabada a totes aquelles persones inscrites que no l’hagin recollit amb anterioritat.
Per altra banda i per gentilesa de Serveis Roselló, les persones que, de manera voluntària, omplin una butlleta amb les seves dades personals, entraran en un sorteig de dos sopars per a dues persones, l’un al restaurant la Boscana de Bellvís i l’altre al Restaurant Resquitx.
Així ho han explicat aquest matí en la presentació d’aquesta activitat amb la presència del regidor d’Esports, Bernat Diaz, del president de l’Associació Atlètica Xafatolls, Juli Niubó, així com el coordinador de la regidoria Jordi Aymerich i del tècnic Ricard Pastó.
El president de l’A.A.Xafatolls ha explicat que com a novetat comptarem amb la participaran dels Diables de Mollerussa per amenitzar el recorregut amb els tambors i el foc característic de la seva activitat.
Enguany també, tots els participants podran col·laborar amb el projecte de La Fundació P. CIS Àngel Olaran ‘Porta l’aigua solidària’. El president del Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, Josep M. Pujol, així, present a la roda de premsa, ha explicat que aquesta col·laboració solidària va començar l’any 2015 per sensibilitzar la població sobre les dificultats que tenen moltes persones arreu del món de tenir l’aigua a l’abast. Així mateix, Pujol, ha explicat que un cop recollida la polsera de participació, s’entregarà una ampolla d’aigua plena a cada persona. Tot i que es pot aprofitar per beure aigua durant el recorregut, l’objectiu és que durant el trajecte en què la botella es porta plena ens adonem de l’esforç que resulta de caminar amb un pes a sobre encara que sigui petit. Igualment el president del Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran ha explicat que enguany com a novetat i per tal que els participants retornin l’envàs buit es regalarà un clauer commemoratiu de l’acte a totes les persones que dipositin l’envàs en finalitzar la caminada.

El Sr. Pujol ha comentat que “nosaltres enviem a la Fundació els diners que a través d’aquestes ampolles d’aigua ens donen els nostres patrocinadors i el pare Àngel Olaran els distribueix en diferents accions de cara a la població, o be fent nous pous d’aigua, o bé arranjant el dipòsit d’aigua que fa temps va construir la Fundació, però tot encaminat a que la gent de Wukro pugui tenir una mica més de facilitat en aconseguir-la”.
Per la seva part, el regidor d’Esports, Bernat Díaz, ha aprofitat per agrair a tots i cadascun dels diferents patrocinadors que, any rere any, participen en la Caminada com: Vilcin Optics, Argal, Fruites i Verdures Jordi, Creperia Flasch, Porte, pastisseria Guiu, GimnàStil, el parador de Bell-lloc, Serveis Roselló i com no, el president de l’A.A. Xafatolls, Juli Niubó, la col·laboració incessant de l’Associació en totes les activitats atlètiques que s’organitzen a Mollerussa i també el president del C.I.S. Ángel Olaran, Josep M. Pujol, per aquesta col·laboració que es fa des de la Fundació i que aporta aquesta vessant més solidària i compromesa amb la societat.
Finalment, Juli Niubó, ha esmentat que aquest 2017 se celebrarà el 30è. aniversari de la Mitja Marató, que és la mitja més antiga de tota la província de Lleida i una de les més antigues de tota Catalunya i que tot i que ja s’informarà en el seu moment, ja fa dies que treballen en l’organització d’aquest aniversari que volen que sigui de molt èxit i de molta participació.