Dijous, 14 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
20/04/2017 · Cultura

Mollerussa celebra la Diada dels avis en el marc de les Festes de Sant Isidori amb un dinar amb 400 persones

Mollerussa celebra la Diada dels avis en el marc de les Festes de Sant Isidori amb un dinar amb 400 persones

La gent gran ha estat avui la protagonista en les Festes de Sant Isidori amb el tradicional dinar en el qual han participat unes 400 persones i en el marc del qual s’ha fet un reconeixement a aquells veïns i veïnes que han arribat als 95 anys de vida. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha destacat la “vocació de servei de la gent gran alhora de fer ciutat”. Enguany i a banda del president del Consell Comarcal, Josep Maria Huguet, i altres autoritats, també hi ha estat present el Bisbe de Solsona, Xavier Novell, qui ha valorat la importància d’homenatjar la gent gran ja que gràcies també a ells Mollerussa és la que és.

La jornada ha començat a dos quarts d’una del migdia amb una eucaristia a l’església parroquial. Posteriorment, s’ha celebrat el dinar al Pavelló Onze de Setembre, durant el qual s’han lliurat diferents guardons i s’ha fet un reconeixement a 12 avis i àvies que enguany han complert 95 anys, als que s’ha entregat una placa commemorativa, bé personalment o a través d’algun familiar. Abans de començar el dinar, la colla sardanística nascuda l’any passat en el marc del Casal per a la Gent Gran amb motiu de Mollerussa Capital de la Sardana ha fet una demostració. Així mateix, una sessió de ball ha servit com a cloenda a la Diada dels Avis.
Els actes de les Festes de Sant Isidori continuen demà divendres al Teatre L’Amistat amb la gala de lliurament de la 29a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, que serà conduïda per la presentadora de Lleida TV, Mariví Chacón i comptarà amb l’acompanyament musical de &The Band, l’orquestra d’adults de l’Escola Municipal de Música.
Dissabte tindrà lloc la 9a Trobada Bastonera a partir de dos quarts de 6 de la tarda a la plaça Major amb la participació de Ball de Bastons del Clot, Bastoners de Gavà, Ball de bastons de l’Espluga de Francolí i la Colla bastonera del Casal Popular L’Arreu, amfitrions i organitzadors de l’encontre. A més i com a novetat, també hi participaran la colla infantil de les Arrels. També dissabte a les 7 de la tarda a l’Ajuntament es farà un acte d’agraïment a l’Agrupació Sardanista de Mollerussa amb motiu de la tasca duta a terme durant l’any en que la capital del Pla d’Urgell ha estat Capital de la Sardana. Després, a un quart de 9 del vespre es farà la Missa de vot del poble en honor a Sant Isidori amb la posterior anada en manifestació a la capella del sant per venerar-lo i cantar-li els goigs.
Les festes tindran el seu punt i final diumenge amb la 20a Trobada de Puntaires, que organitza l’Associació de dones Albada i en la que s’espera a partir de les 10 del matí al Pavelló Firal la participació de prop d’un miler de persones. A les 12 del migdia a la plaça del Teatre L’Amistat es farà un vermut popular amb l’actuació del trio Contrapunt mentre que el darrer acte serà a dos quarts de 7 de la tarda al Teatre L’Amistat amb el concert a càrrec de l’Orfeó Renaixença, que servirà també per presentar el CD del 40è aniversari.