Dijous, 14 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
11/04/2017 · Cultura

Mollerussa honora al patró Sant Isidori amb una setmana d’activitats culturals del 18 al 23 d’abril

Mollerussa honora al patró Sant Isidori amb una setmana d’activitats culturals del 18 al 23 d’abril

Mollerussa organitza del 18 al 23 d’abril una setmana amb diferents activitats culturals per tal d’honorar el patró, Sant Isidori. Les festes comencen amb el pregó del dia 18 a les 9 del vespre que enguany anirà a càrrec del professor de música i compositor, Josep Capell, fill del Mestre Capell, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo.

Els actes seguiran dimecres amb una conferència a les 9 del vespre al Centre Cultural organitzada per la parròquia Sant Jaume tota el títol El cristianisme avui a Catalunya, a càrrec d’Antoni Puigverd, escriptor i poeta.

La gent gran tornarà a ser la protagonista de dijous amb la celebració d’un dinar al pavelló poliesportiu Onze de Setembre. Les persones que hi vulguin participar, que es poden apuntar fins el dia 18 al Casal per a la Gent Gran, hauran de fer una aportació de 8 euros. L’acte comptarà amb el lliurament de guardons a dotze avis i àvies que enguany celebren els 95 anys.

Lliurament del 29è Premi Literari i homenatge a la Capital de la Sardana

Un dels actes centrals de les Festes de Sant Isidori és el lliurament divendres 21 a les 9 del vespre al Teatre L’Amistat dels guardons de la 29a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, un acte que serà presentat per Mariví Chacon, de Lleida TV, i que comptarà amb l’acompanyament de &The Band, l’orquestra d’adults de l’Escola Municipal de Música.
Els actes seguiran dissabte dia 22 a dos quarts de 6 de la tarda amb la 9a Trobada de Colles Bastoneres amb la participació del Ball de bastons del Clot, els Bastoners de Gavà, el Ball de bastons de l’Espluga de Francolí, la Colla bastonera del Casal Popular de l’Arreu, que també compta amb una colla infantil. També dissabte, a partir de les 7 de la tarda i a la Sala de Plens, l’Ajuntament farà un reconeixement a la tasca duta a terme per l’Agrupació Sardanista durant l’any en què Mollerussa ha estat Capital de la Sardana.
Les festes acabaran diumenge amb la 20a Trobada de Puntaires que tindrà lloc a partir de les 10 del matí al Pavelló Firal. El darrer acte programat serà a les dos quarts de 7 de la tarda al Teatre L’Amistat on hi haurà el concert de Sant Isidori a càrrec de l’Orfeó Renaixença, que inclourà també la presentació del CD del 40è aniversari de l’entitat.