Dijous, 14 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
11/04/2017 · Festes

Txarango, Animal i La Vella Dixieland, caps de cartell de la Festa Major que tindrà 4 dies d’activitats

Txarango, Animal i La Vella Dixieland, caps de cartell de la Festa Major que tindrà 4 dies d’activitats

També actuarà La Cosa Nostra, La Banda del Coche Rojo i Raggatunning i els grups guanyadors del concurs musical organitzat pel Jovent de Mollerussa

La Festa Major de Mollerussa, que tindrà lloc del 18 al 21 de maig, tindrà a Txarango, Animal i La Vella Dixieland com a caps de cartell de la programació musical que també comptarà amb les actuacions de La Cosa Nostra, La Banda del Coche Rojo i Raggatunning, així com també el grup guanyador i el finalista del Concurs Musical Festa Major 2017 organitzat per l’entitat Jovent de Mollerussa, que ha col·laborat estretament en la programació musical de la festa. Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Festes, Griselda Soteras.

La festa major repetirà com l’any passat la fórmula dels 4 dies per la qual cosa el tret de sortida serà dijous amb un concert amb entrada gratuïta a la plaça de Manuel Bertrand amb La Cosa Nostra, una banda de versions. El concert de la nit de divendres, també gratuït però en aquest casa al Pavelló Firal, anirà a càrrec de del grup de mestissatge i fusió Animal, una actuació a la que seguirà La Banda del Coche Rojo.

Dissabte a la nit serà el torn de Txarango, el qual aprofitarà la seva actuació a Mollerussa per presentar oficialment el seu tercer disc El cor de la terra a les terres de Ponent. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha fixat un preu d’entrada de 5 euros amb l’objectiu de controlar l’aforament del Pavelló Firal, escenari de l’actuació. En aquest sentit, l’alcalde ha indicat que es tracta d’un preu popular i en cap cas recaptatori que té com a objectiu vetllar per la seguretat dels participants amb un control adequat de l’aforament, que amb l’habilitació de 3 portes d’emergència, tal i com preveu el Pla d’Autoprotecció, serà de 3.000 persones. Per això, a partir de la setmana vinent es posaran a la venda una primera tirada de 2.500 entrades a través de www.subiros.net El concert de dissabte acabarà amb la banda de versions Raggatunning.

Pel que fa a l’actuació de La Vella Dixieland, serà diumenge a la tarda al Teatre L’Amistat i el preu de l’entrada, que properament es posaran a la venda per Ticketmaster, serà de 10 euros.