Dijous, 14 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Festes i tradicions
Cavalcada de Reis

Cavalcada de Reis

Festa

L'arribada dels Reis d'Orient és a Mollerussa com a qualsevol localitat del territori un esdeveniment per a totes les famílies. D'uns anys ençà arriben en tren i després de fer un petit recorregut i de parlar des del balcó de l'Ajuntament, reparteixen les joguines als nens i nenes de la ciutat.

Carnaval

Carnaval

Festa

Aquesta festa se celebra a Mollerussa, el dissabte de carnaval. Dissabte al matí hi ha accions i sorpreses de carnaval pel nucli central de la ciutat; a la tarda hi ha el carnaval infantil amb xocolatada inclosa a la plaça Major i al vespre al pavelló Pla d'Urgell hi ha sopar popular i ball de carnaval amb sorpreses.

Festes de Sant Isidori

Festes de Sant Isidori

Cultura

Del 10 al 15 d'abril de 2012.

Festa Major

Festa Major

Cultura

Aquesta és la festa per excel·lència. S'escau el tercer divendres de maig i el programa inclou des d'activitats lúdiques, esportives, culturals... sense oblidar l'envelat, els balls, les haveneres, els espectacles infantils, el teatre, la revista, el castell de focs d'artifici...

Sant Joan

Sant Joan

Festa

La vigència de la celebració de Sant Joan a les terres de parla catalana, i també a molts indrets de la resta d'Europa, es deu a que la festa expressa un marcat caràcter col·lectiu i socialitzador. El seu gran poder d'integració ve donat per una riquesa ritual i simbòlica que, en l'univers de les festes tradicionals que encara se celebren en els temps actuals, poques festes posseeixen.

Diada Nacional

Diada Nacional

Festa

La derrota de l'11 de setembre de 1714 va significar l'evidència d'una debilitat militar, demogràfica i diplomàtica, però en cap cas va suposar la fallida d'un poble: una història i una cultura. La fortalesa de Catalunya, que rau en la determinada voluntat de la ciutadania de viure i de manifestar la seva singularitat, és avui més sòlida que mai ja que s'expressa en l'esforç constant de més de set milions de catalans. Tot i així, la capacitat que tinguem de convèncer i seduir els nous arribats de treballar units per una causa comuna i de transmetre'ls l'orgull de pertànyer és el que garantirà un futur pròsper per a la nostra nació.

Concurs Nacional de Vestits de Paper

Concurs Nacional de Vestits de Paper

Cultura

El Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, va realitzar-se per primera vegada el 13 de desembre de 1964 a la Societat Cultural i Recreativa l'Amistat, amb motiu de la celebració de Santa Llúcia, patrona de les modistes i durant dos anys va tenir àmbit local i comarcal.

Va ser l'any 1966 quan per primera vegada va denominar-se Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa, aquest fet va proporcionar que la informació del concurs arribés arreu i la convocatòria tant de ressò com de participació i popularitat anés creixent any darrera any fins a l'actualitat.