Dilluns, 18 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
26/09/2017 · Fires i mercats

L’1 d’octubre torna ‘Lo Vermutet’ de Mollerussa a la Plaça de l’Ajuntament

Lo Vermutet de Mollerussa celebrarà aquest diumenge dia 1 d’octubre la darrera convocatòria de la temporada Estiu 2017. Ho farà a partir de les 12 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament, un dels llocs ja tradicionals per portar a terme l’esdeveniment i que enguany encara no havia acollit cap de les dues anteriors edicions (al juliol es va fer als jardins de la Casa Canal i a l’agost al parc municipal).

L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del director de l’ens firal, Poldo Segarra, han presentat en roda de premsa aquesta darrera convocatòria, la qual, segons ha assenyalat l’alcalde, es va anunciar en un principi per al mes de setembre si bé la coincidència amb altres activitats va fer que s’optés finalment per aplaçar-la i portar-la a terme aquest pròxim diumenge.

Lo Vermutet, iniciativa que va néixer el 2014 i que any rere any compta amb una gran acceptació per part del públic, tornarà a oferir al voltant de les 4.000 tapes, ha dit el director, així com a consumicions de beure, tot a preus populars (1,5 euros/unitat).

Segarra ha afegit que la convocatòria manté també el ja tradicional concurs de tapes per tal d’incentivar la creativitat dels locals que participen i en el qual es reconeixen la millor tapa, la de millor presentació i la tapa més popular, consistent aquesta última en la primera que acabi existències.

L’animació de la jornada, altre dels clàssics de l’esdeveniment, anirà a càrrec en aquesta ocasió de Kapritxo Infuzion Band i del Dj Bleizy, tots dos amb integrants de Mollerussa, ja que des de l’organització, ha assenyalat Segarra, es vol així també donar suport i promocionar els grups musicals de la ciutat.

Pel que fa a la participació d’establiments, es mantenen els mateixos 13 locals que en les anteriors edicions d’aquesta temporada i que són els següents: Bar del Canal, Bar restaurant XXL, Café Bunker, El Cafetó, El Nou 19, Krostó, La Baguettina, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria-Cafeteria Ma. Àngels, Patet, Peixateria Montilla, Sala One i Xarcuteria-Carnisseria Porté.