Dissabte, 18 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
16/05/2017 · Joventut

Els Taller d’Estiu obren dilluns vinent la inscripció amb descompte si es fa en línia abans del 16 de juny

Els Taller d’Estiu obren dilluns vinent la inscripció amb descompte si es fa en línia abans del 16 de juny

L’Ajuntament de Mollerussa obrirà dilluns vinent el període d’inscripció per als tallers d’estiu, amb la novetat que tots aquells infants que la formalitzin via internet abans del 16 de juny obtindran una bonificació de 3 euros per setmana. Aquesta és una de les mesures per a les quals ha optat l’Ajuntament per contrarestar l’augment de preu, de justament 3 euros per setmana, que ha hagut d’aplicar arran d’un decret de la Generalitat que ha reduït la ratio d’infants per monitor i n’ha augmentat els sous de manera que els costos de la prestació del servei s’incrementen. Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals han indicat que es mantindran, davant l’èxit de l’anterior edició l’activitat en anglès i les activitats aquàtiques i se n’estrenarà una de nova: l’estada nocturna.

En aquest sentit, Casanella ha indicat que s’ha pensat en dur a terme aquesta nova activitat el dia 27 de juliol a la mateixa escola de primària, Mestre Ignasi Peraire, on es duen a terme els tallers, que comencen el 26 de juny i s’allarguen fins l’1 de setembre. L’activitat en concret estarà oberta a tots els nens que hagin participat dels tallers durant el mes de juliol i es plantejarà com una festa amb un sopar, acompanyat d’actuacions i jocs de nit. La regidora de Joventut ha apuntat que si la iniciativa funciona es podria plantejar repetir-la com a fi de festa dels tallers per als inscrits al mes d’agost.

Pel que fa a la coordinació dels tallers, adreçats a nens i nens de 4 a 12 anys, tornarà a anar a càrrec de Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. Quan als eixos temàtics, enguany s’ha volgut fer especial incís en diferenciar dos eixos temàtics diferenciats en funció de la franja d’edat. Així per als infants de fins a 7 anys, el fil conductor seran els Superherois i els seus poders per canviar el món mentre que per als més grans el títol de l’eix és El Regne del Cap de Trons, centrat en un reialme cobdiciat per diferents pobles.

A banda de la bonificació per inscripció anticipada en línia, també hi ha previstes altres bonificacions per reduir els 38 euros per setmana que costa els tallers. Així, les famílies nombroses i monoparentals podran obtenir un descompte de 5 euros, el mateix descompte que s’aplicarà per la inscripció d’un segon germà en la mateixa setmana. Les inscripcions, a banda de la via internet, també es poden formalitzar a la primera planta de l’Ajuntament i a la piscina coberta. L’horari de les activitats és de les 9 del matí fins a dos quarts de dues del migdia, tot i que s’ha previst que l’acollida es pugui fer a partir de dos quarts de 9 del matí per donar facilitats a la conciliació.