Dissabte, 18 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
12/05/2017 · Cultura

Un miler de persones participen en la VI Marató de Lectura en Veu Alta al Saló del Llibre Infantil i Juvenil

Un miler de persones participen en la VI Marató de Lectura en Veu Alta al Saló del Llibre Infantil i Juvenil

L’escriptora Elisenda Roca va tancar ahir la secció Què fa...? a través de la qual sis autors expliquen la seva feina als escolars que visiten el certamen

El 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil, que se celebrarà al Teatre L’Amistat, acull avui durant tot el dia la sisena edició de la Marató de Lectura en Veu Alta en la qual s’espera que hi participin al voltant d’un miler de persones, de les quals 300 ho faran de forma activa llegint diferents fragments de llibres centrats en personatges que han protagonitzat petites o grans revolucions, seguint així l’eix temàtic del certamen: Visca la revolució! . La marató l’ha encetada el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, qui ha passat el testimoni als alumnes de 3r d’ESO de l’institut Terres de Ponent de Mollerussa.
Al llarg del dia aniran passat per l’escenari escolars dels diferents centres escolars de primària i secundària de la ciutat, que seran el gruix de lectors en horari lectiu mentre que la resta de franges horàries estaran ocupades per membres d’entitats del teixit associatiu de la ciutat així com també particulars.

Ahir l’escriptora Elisenda Roca va tancar la secció del programa Què fa...? per la qual han passat sis autors del món de la literatura infantil i juvenil catalana per explicar com fan la seva feina als escolars que visiten el saló a través de les visites programades. Els il·lustradors Mercè Canals, autora del cartell de l’edició d’enguany, i Ignasi Blanch, creador del mural que vesteix la porta d’entrada al teatre, han completat el programa juntament amb els escriptors Jaume Copons, Àngel Burgas i Joan Antoni Martín Piñol.

Titelles amb Teatre Aula i “El Príncep Feliç”, de La Baldufa, plats forts del cap de setmana

El saló, que va obrir portes el passat dia 2 amb la presència del cantautor i diputat al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí, Lluís Llach, tancarà portes aquest diumenge a la tarda després d’un cap de setmana intens pel que fa activitats adreçades al públic familiar. Així, entre els espectacles programats destaquen dissabte a la tarda El viatge d’en James, un espectacle de titelles a càrrec del Teatre Aula i diumenge tarda El príncep feliç, de La Baldufa.
També, al migdia de diumenge, el grup local Sonotone revolucionarà amb el seu repertori als assistents al concert vermut. Podeu consultar la programació sencera a www.mollerussa.cat